DNA van BILTZ

‘Zet de toon’

BILTZ is een landelijk opererend onderhoudsbedrijf met een uitgebreid pakket aan disciplines. Allround bouwkundige renovaties, brandpreventie, stoffering, schilderwerken, betontechniek, projectinrichting, vastgoedonderhoud, thermische isolaties, kozijnvervanging, service- en mutatieonderhoud en resultaatgerichte samenwerking (RGS). Een uitbreidend gamma van elkaar versterkende disciplines, ondersteund door een continu aangescherpte marktvisie.

Alles in eigen huis. Het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit. Deze werkwijze noemen wij BILTZ.

BILTZ als werkprincipe én als mens.

De toekomst vraagt om korte lijnen, transparante offertes, heldere afspraken en inzichtelijke controlemomenten. Dat zorgt ervoor dat het eindresultaat een blauwdruk is van de verwachting. Daar is onze bedrijfsstructuur op gebouwd. Van de werkvloer tot aan het management: de contacten zijn duidelijk, een ieder is aanspreekbaar. Dat is waar BILTZ goed in is: teamwork.

BILTZ staat voor

Het op een creatieve en maatschappelijk verantwoorde manier realiseren van kwalitatief hoogstaande projecten waar de verwachtingen van de klant centraal staan en het op beheerste en duurzame wijze uitvoeren van onderhoud en verbetering van vastgoed, zodat een rendabele exploitatie daarvan mogelijk wordt en ook blijft.

BINNENSTEDELIJK BOUWEN, RENOVEREN EN ONDERHOUDEN.

Binnenstedelijk bouwen is bijzonder. Wij hebben uitdagingen die nergens hetzelfde zijn. Denk aan het verkeer. Fietsers fietsen altijd en overal. Voetgangers kunnen veilig langs ons bouwterrein wandelen. En de auto’s en vrachtwagens mogen niet te lang stil staan en de trambaan moet te allen tijde vrij blijven. Maar denk ook aan de omgeving. De omwonenden willen zo min mogelijk overlast van ons hebben. Logisch. En bedrijven willen goed bereikbaar blijven. Wij als Biltz denken hier voordat we aan een project beginnen goed over na.

Anticiperen op veranderende omstandigheden is ons op het lijf geschreven. Wij zeggen dan ook, als je het in de stad Amsterdam kan, kan je het overal.

Biltz bouwt bewust

Het draait om het weer in vorm brengen van de aarde. Door het (her)gebruiken en dynamisch inzetten van de tools en natuurlijke grondstoffen die het ons biedt. Het fundament leggen waar onze kinderen en de kinderen van hun kinderen, hún dromen op kunnen bouwen. Zo dragen wij dag in, dag uit ons steentje bij aan de generatie van morgen. En overmorgen.

Duurzaamheid bij Biltz

Ook met BILTZ samenwerken

De toekomst vraagt om korte lijnen, transparante offertes, heldere afspraken en inzichtelijke controlemomenten. Dat zorgt ervoor dat het eindresultaat een blauwdruk is van de verwachting. Daar is onze bedrijfsstructuur op gebouwd. Van de werkvloer tot aan het management: de contacten zijn duidelijk, eenieder is aanspreekbaar. Dat is waar BILTZ goed in is: teamwork. Ervaar het zelf, neem contact op en dan verkennen we wat wij voor jullie én elkaar kunnen betekenen.

Contact

ONZE PARTNERS

We blijven groeien. Wij zijn trots te melden dat wij een samenwerking hebben met IJBOUW, MEERBOUW, MOUTON en TBK. Alles in eigen huis, het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit. Lees meer over onze partners!

Onze partners