BILTZ EN DE KLEURRIJKE TOEKOMST

De wereld verandert, het werken verandert. De wensen van de markt verschuiven van zelfstandige deelprojecten naar steeds grotere projecten en lange termijn ontzorgen. En BILTZ ontwikkelt mee. Groter. Mooier. Idealer. Menselijker. We verkorten de connectie met andere disciplines om meer te kunnen bieden. BILTZ heeft zich daarom versterkt met FIXZED, IJBOUW, MEERBOUW, MOUTON en TBK als realisatiepartners.

 

π—ͺπ—œπ—˜ π——π—˜ π—§π—’π—˜π—žπ—’π— π—¦π—§ π——π—˜π—˜π—Ÿπ—§, π—©π—˜π—₯π— π—˜π—‘π—œπ—šπ—©π—¨π—Ÿπ——π—œπ—šπ—§ π——π—˜ π—žπ—”π—‘π—¦π—˜π—‘.

Er zijn diverse samenwerkingen gesloten en er is een groep ontstaan van verschillende bedrijven uit de bouwsector die de krachten bundelen: BILTZ, FIXZED, IJBOUW, MEERBOUW, MOUTON & TBK. We zijn ontzettend trots en blij jullie te melden dat wij een gezamenlijke groepsnaam hebben gecreΓ«erd: United Legendz. United Legendz is geen overkoepelende naam, maar een ondersteuning voor de zes individuele labels. Elk label heeft zijn eigen unieke kracht, maar de fundering van deze bedrijven is de gezamenlijke naam. Het benadrukt de verbondenheid en de kracht van samenwerking: samen staan we sterk! Anders, gedreven, vooruitstrevend en een beetje gek. Met United Legendz willen we zowel intern als extern laten zien dat we bij elkaar horen, met een focus op innovatie en een eigenzinnige benadering. Daarnaast is ons succes te danken aan onze mensen, die altijd en overal centraal staan. Van jong tot oud, binnen United Legendz moedigen we medewerkers aan om zich te ontwikkelen: iedereen is op zijn eigen unieke wijze een legende. Wij zijn ontzettend trots op onze Legendz en onze samenwerkingen! Wie de toekomst deelt, vermenigvuldigt de kansen. Als bedrijven. Als mensen. Meer informatie over United Legendz? Neem en bezoekje aan de website.