Pré Wonen gaat samenwerking aan met KBK Bouwgroep, Biltz en Van Lith

Amsterdam, 15 november 2023 – Na een uitgebreide selectieprocedure gaat Pré Wonen met 3 aannemers een nieuw 5-jarig contract aan voor het dagelijks onderhoud en mutatieonderhoud van haar woningen. De 3 geselecteerde aannemers zijn KBK Vastgoedonderhoud B.V. uit Volendam, Biltz Groep B.V. uit Amsterdam en Van Lith Bouw B.V. uit Beverwijk.

 

Uitgebreide selectie

De aannemers zijn beoordeeld op hun plan van aanpak, kennis van en ervaring met onderhoud bij woningcorporaties, bedrijfspresentatie en prijs. Maar ook of de werkwijze past bij de missie en visie van Pré Wonen. “Dienstverlening richting onze huurders staat bij ons hoog in het vaandel. We hanteren niet voor niets de slogan ‘Iedereen een fijn thuis!’ Het is dan ook van belang dat de aannemers met wie wij samenwerken hier dezelfde visie op hebben. Dat is bij deze partijen absoluut het geval,” aldus Maaike van Wilgenburg, Kwaliteits- en Contractmanager bij Pré Wonen.

 

Huurder centraal

Dat de huurder centraal staat bij de 3 geselecteerde aannemers blijkt uit concrete voorstellen als het verruimen van de werktijden, slimme planning tools voor efficiënt plannen van reparaties en uitgebreide protocollen voor medewerkers hoe te communiceren met huurders. Duidelijkheid, tijdigheid en transparantie zijn daarbij het uitgangspunt. “Wij zijn erg blij met deze samenwerking en verwachten met deze partijen de dienstverlening richting onze huurders verder te verbeteren en zo toe te werken naar een hogere klanttevredenheid,” aldus Van Wilgenburg.

 

Regioverdeling

De regioverdeling onder de 3 aannemers is als volgt:

  • Regio 1 (Beverwijk, Heemskerk, Haarlem-Noord): KBK bouwgroep
  • Regio 2 (Haarlem Parkwijk, Haarlem Schalkwijk): Biltz
  • Regio 3 (Zandvoort e.o., Heemstede, Bloemendaal, Haarlem Centrum): Van Lith

 

Trotse partners

“KBK bouwgroep is trots om een nieuwe samenwerking met Pré Wonen aan te gaan als een van de geselecteerde aannemers voor het dagelijks en mutatieonderhoud. Ons team bij KBK Vastgoedonderhoud is toegewijd aan vakmanschap en klanttevredenheid, waarden die we delen met Pré Wonen. We kijken ernaar uit om onze expertise in te zetten om bij te dragen aan ‘Iedereen een fijn thuis!’ voor de huurders van Pré Wonen,” zegt Theo Schokker, Directeur KBK bouwgroep.

Ook de andere 2 partijen geven aan uit te kijken naar de samenwerking. Van Lith, nu ook al vaste aannemer van Pré Wonen, zegt: “Samen onderhouden we de woningen en realiseren zo een fijn thuis voor alle huurders.” En de uitspraak “Wie de toekomst deelt, vermenigvuldigt zijn kansen,” van Biltz geeft wel aan dat samen beter is dan alleen. Op de foto v.l.n.r: Niels van Ginneken (Van Lith Bouw), Stijn Borremans (Biltz), Sabrina Franken (Pré Wonen), Theo Schokker (KBK Bouwgroep)

 

Over Pré Wonen

Pré Wonen is een woningcorporatie met bijna 16.000 woningen in de regio Beverwijk, Heemskerk, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Een mensgerichte organisatie die huurders een perspectief biedt en zich al meer dan 100 jaar inzet voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet. Vandaar de missie: ‘Iedereen een fijn thuis’.

Terug naar overzicht