MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE GROEPSNAAM: UNITED LEGENDZ

Amsterdam, 12 juni 2023 – ‘Building a legacy’: samen een nalatenschap bouwen! De afgelopen periode zijn er diverse samenwerkingen gesloten en is er een groep ontstaan van bedrijven die de krachten bundelen: Biltz, IJbouw, Meerbouw, Mouton en TBK. We zijn ontzettend trots en blij u te melden dat wij een gezamenlijke groepsnaam hebben gecreëerd: United Legendz.  “Wie de toekomst deelt vermenigvuldigt de kansen”.

 

United Legendz is geen in stenen gevangen bedrijf. Het is een besluit. Gemaakt door verschillende partners uit de bouwsector die elkaar uitdagen om krachtiger, slagvaardiger en proactiever met elkaar de toekomst tegemoet te treden. United Legendz is de benaming voor een groep van bedrijven (Biltz, IJbouw, Meerbouw, Mouton & TBK). Deze groep bundelt de krachten om samen meer slagkracht te realiseren in de markt. United Legendz is geen overkoepelende naam. Nee, United Legendz is juist ondersteunend aan de 5 labels. Elk label heeft zijn eigen unieke kracht, maar de fundering van deze bedrijven is deze gezamenlijke naam waarin verbondenheid centraal staat: samen staan we sterk. Anders, gedreven, vooruitstrevend en een beetje gek. Uiteindelijk draait het om verbintenis: intern maar ook extern laten zien dat we bij elkaar horen.

 

Waarom United Legendz? ‘’Een legende is een legendarische persoon wiens status of talent iconische proporties heeft aangenomen’’. Ieder individu heeft zijn eigen unieke krachten en talenten, iedereen is op zijn eigen manier een legende. Er zijn legendes uit het verleden, mensen waar je tegenop kijkt en die buitengewone prestaties hebben geleverd. Maar ook legendes van de toekomst: de nieuwe generatie stimuleren om te groeien/ontwikkelen en de ambitie aan te wakkeren: hoe kan ik zelf een legende worden? Binnen elk bedrijf zijn er wel typische legendes, de mensen die het bedrijf groot hebben gemaakt en alles van begin tot nu hebben meegemaakt.

 

Onze mensen staan centraal, altijd en overal. Door onze mensen zijn we succesvol, de mensen zijn ons goud. Binnen United Legendz stimuleren, motiveren en enthousiasmeren we medewerkers om zich te kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. We stellen mensen in staat om zich te ontplooien zodat de nieuwe generatie legende in een ieder omhoog komt. Achterliggende gedachte is dat iedereen op zijn eigen manier van waarde is, durft te stralen en bijdraagt aan het succes van de labels. We verbinden door de gemeenschapswaarde: niemand zoals wij!

 

Meer informatie over United Legendz vind je op onze website:  www.unitedlegendz.nl

Wij zijn ontzettend trots op onze Legendz en onze samenwerkingen! Wie de toekomst deelt vermenigvuldigt de kansen. Als bedrijven. Als mensen.

Met trots presenteren wij u onze campagne video:

Terug naar overzicht