De disciplines van BILTZ

“Projectdoelstellingen in een efficiënte en effectieve procesgang realiseren tegen vooraf vastgestelde kwalitatieve en kwantitatieve eindresultaten”. Dit is het credo van BILTZ.

BILTZ is een continu vernieuwend bedrijf met een uitgebreid gamma aan elkaar versterkende eigen disciplines: Bouw en Onderhoud, Brandpreventie, Stoffering, Schilderwerken en Betontechniek.. Welkom bij BILTZ.

divider-blank

BILTZ Bouw en Onderhoud realiseert de meest uiteenlopende bouwkundige projecten. Algemeen bouwkundig onderhoud, resultaatgericht vastgoedonderhoud en kantoorrevitalisatie zijn enkele activiteiten die kenmerkend zijn voor BILTZ Bouw en Onderhoud. Een sluitende inhoudelijke technische kennis in combinatie met een sterke basis van project- en procesmanagement maakt BILTZ Bouw en Onderhoud met recht een meedenkende partner.

icon-bouw

icon-brand

Brandpreventie is een lastige materie in het onderhoudsspectrum. De laatste jaren zien we dat de eisen en voorschriften omtrent brandpreventie sterk zijn aangescherpt. Het woord preventie zegt het al: brandpreventie zorgt ervoor dat desastreuze schade tot een minimum gereduceerd wordt, of zelfs uitblijft.
BILTZ Brandpreventie is als volwaardig partner op dit gebied in staat alle vraagstukken omtrent brandpreventie inhoudelijk te analyseren, kwalitatief goed uit te voeren en te rapporteren c.q. te certificeren.

De finishing touch van een project is kleurrijk en veelzijdig. Decoratieve afwerkingen hebben hier een groot aandeel in. BILTZ Stoffering levert verschillende soorten harde- en zachte vloerafwerking, houten vloerafwerking en gietvloeren in al zijn diversiteit, maar ook het leveren en aanbrengen van gordijnen en zonwering behoort tot het uitgebreide dienstenpakket. Ons kwaliteitsniveau heeft mogen leiden tot aansprekende resultaten.

icon-stoffering

icon-schilderwerk

Schilderwerk is een kunst, een ondergewaardeerde activiteit waarvan de moeilijkheidsgraad regelmatig wordt onderschat. BILTZ Schilderwerken heeft door de inzet van kwalitatief ‘door de wol geverfde’ eigen medewerkers in combinatie met een sterke projectorganisatie een solide positie weten te realiseren in dit vakgebied. Door een continue opwaardering van onze interne en externe organisatie, samen met prestatie- en resultaatgerichte samenwerking opereert BILTZ vooraan in de markt.

Beton is een product dat de zorg vereist van een kenner. De eigenschappen van beton in relatie tot de constructieve veiligheid binnen een bouwproject zijn vaak onbekend terrein. Doorgestorte galerijvloeren zijn hierbij een aansprekend voorbeeld.  BILTZ Betontechniek BV is gespecialiseerd in het herstellen en conserveren van betonconstructies. Hieronder vallen bekende activiteiten zoals: betonherstel, injectiewerken, vloerafwerkingen, opplussen van galerijvloeren, en meer. BILTZ Betontechniek BV: uw kennis- en uitvoerpartner in betonvraagstukken.

icon-beton